diumenge, 20 de juny del 2010

Problemes

Els de Blogger, que son qui posen aquesta llibreta per escriure, han sustituït els dissenys aburrits d´abans i n´han tret de nous, junt amb noves funcionalitats. (Es diu Blogger Draft, està en versió de probes i manual en anglés). I m´estic fent sang amb aquest post; el temps no sobra, fa dies que lluito per ubicar les fotos, entre altres problemes.
Bé, intentem-ho altre cop.


No volia parlar de motos velles, però vàrem anar a la llotja de Sils amb en Josep del "Trial sense embuts", i sempre tornes amb unes fotos.
Com aquesta Montesita perfectament restaurada.


O aquest "bacallà". Web del venedor.


El venedor d´aquesta reliquia (Bultaco Lobito Mk1) és l´Antoni (619157276), i la donarà per menys de 1000 €.


Fem una zona en una bassa fresqueta com la del quad?.

Comentaris:
Que t’ha passat Joan has quedat blanc i deslucidu, mol bo l’o del bacallà de la lobito i referent a que uns toquem el clàssic i d’altres, altres noticies jo crec que en aquest món hi ha lloc per a tots i jo quant faig el meu recorregut nocturn per internet miro el empordà, el solotrial, el zona trial,el todo trial, el motocat, facebook, i cap a dormir que dema serà un altre dia.
 
M’han dit que a La Bisbal població coneguda per la bona practica alhora de treballar la ceràmica i per l’afició a la repeteixo practica de diferents modalitats motoritzades allunyada del mundanal turisme massificat de la costa i repeteixo alhora població turística aconsellada per cambrers rurals rep.. alhora de esser visitada, acabo es fera una prova de radikal-cross se sap el dia des de aquest blog injustament abandonat i referent de molts blukerus
 
Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]





<< Inici

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscriure's a Missatges [Atom]