dilluns, 15 de juny del 2009

Varies qüestions

Vídeo vist en el blog de "Inner, el pendejo".


Qué faría amb una moto el xaval?.

El proper diumenge Trialillo a Llagostera.
El cartell:



Però diumenge també hi haurà el tema de la neteja dels boscos de Pals:


"Neteja dels boscos de Pals per reclamar una llei digna i justa d’accés al medi natural de Catalunya

L’ACCAMN (Associació Cultural Catalana d’Accés al Medi Natural), amb el suport de la Federació Catalana de Motociclisme i l’Ajuntament de Pals, convoca a tots els seus socis, amics, veïns de la localitat gironina i aficionats al motor a una jornada solidària de neteja i condicionament dels boscos i entorn natural de Pals. La voluntat de l’entitat és promoure un acte cívic i pacífic que brindarà un clar benefici i farà augmentar el ressò de les reivindicacions que des de fa temps l’ACCAMN, la Federació, ANESDOR i moltes altres entitats i aficionats al motor reclamen per aconseguir una llei possible, digna i justa d’accés al medi natural.

Aquesta acció a Pals, que s’iniciarà a les nou del matí, comptarà també amb l’ajut de l’agrupació Cat 4x4 i consistirà en l’organització de brigades i grups de treball que s’encarregaran de la neteja de vorals, la recollida d’escombraries i brossa i la restitució de l’entorn i del paisatge. En definitiva, pretén ser una clara demostració a la societat del gran respecte i estima que la gran majoria d’aficionats al motor li professen a l’entorn natural.

Jaume Mimó, president de l’ACCAMN, afirma que “cal actuar amb el ferm propòsit de normalitzar i fer més sostenible l’accés motoritzat al medi natural de Catalunya i hem pensat, que aquesta acció positiva per la societat ha de servir per conscienciar als polítics,a les institucions i a la ciutadania de la necessitat de modificar la legislació, publicant una llei possible ”.

L’ACCAMN vol agrair també el suport de l’Ajuntament de Pals i dels seus veïns. “Una part important de la ciutadania d’aquest municipi viu del camp o del turisme. Tenen per tant una gran sensibilitat pels assumptes mediambientals i entenen perfectament la importància del paisatge en la natura”, afegeix Mimó.

L’entitat també vol aprofitar aquest acte per brindar un petit homenatge i reconeixement a molts pilots i personatges del món del motor amb una especial vinculació amb Pals, com són els germans Salvador i Josep Maria Servià, Fina Roman, Sito Pons, Àxel Pons, Carles Mas, Oriol Servià o Jeroni Fajardo, entre d’altres.
Des de l’organització es convida a tots els interessats a participar d’aquesta festa cívica i reivindicativa que es clourà amb una gran botifarrada popular per gentilesa de l’Ajuntament de Pals.
ACCAMN


Federació Catalana de Motociclisme c/ Enric Granados 112 2on 1ª 08008 Barcelona Tel. 93 415 11 84 Fax 93 237 14 77".

PALS ? LLAGOSTERA ? Porta una moneda.......

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]





<< Inici

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscriure's a Missatges [Atom]