dimecres, 6 de febrer del 2008

Replanteig

Malgrat haber indicat aquí mateix un lloc de sortida per diumenge passat, allà no hi habia ningú. Eren a la vora, però no allà.
Hi ha molta gent que té moto de trial, que no pot sortir moltes setmanes, que li emprenya fer-ho sol, i que si pogués programar amb antel.lació les sortides amb colla, vindria més sovint.
Ara, si diguesim: "Diumenge 17 anem a Les Basses, sortim del polígon de Palafrugell a les 8,00; a les 8,15 trobem a els de La Bisbal a la betzinera, esmorzem a mig camí, i a les 2,30 tothom a casa a dinar". Amb una setmana i escaig de "boca a boca", de "tinc la moto espatllada, però li demanaré al parent", igual s´animen a venir 3 o 4 dels esporàdics.
Una trucada el día abans, 972643332-680957911, "ei!, que porten dos o tres diumenges amb "problemes" a Les Basses, canviem-ho per Les Planes". Cap problema, l´ordinador va sempre; en tres minuts està publicat.
Aquesta plana, apart de poder ser un tauló d´anuncis, un gran arxiu d´imatges i, fins i tot, unas memóries, està per potenciar el trial a la comarca. Hi ha más feina a fer que anar en moto. Un homenatge al enyorat Marc, podria ser fer una prova de trial que portés el seu nom; (el Cop de Gas s´ha ofert per tenir cura del tema paperassa). ¿I l´area?. A Fonteta en tenen una de enduro, a Sant Feliu estàn posant el fil a l´agulla per fer-ne una de trial, a Terrades ja ho tenien cuasi llest, (en Miquel Rosa s´en encarregava, pero no es recupera bé d´una operació; he de parlar-hi, m´agradaria que fessin servir aquest blog). A Llagostera el trial passa un bon moment......
Diumenge, però, vaig sortir sol (i no em va agradar).
Aquesta plana la veig igualment solitària, (cap correu i només tres o cuatre comentaris).

Enllaç a un article de l´altre blog.

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]





<< Inici

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscriure's a Missatges [Atom]